Filozófiánk

Elhivatottan kutatjuk a legmodernebb tisztítószereket, higiéniai anyagokat, takarító gépeket és eszközöket. Készletünkön mindig megtalálhatók a bevált termékek mellett az új technológiák, a fenntarthatóságot biztosító környezettudatos takarítási rendszerek kidolgozása, EU Ecolabel minősítéssel rendelkező, környezetbarát termékek használatával. Működésünk kezdete óta fontosnak tartjuk a piacon megjelenő új termékek tesztelését és kínálatát. Folyamatosan megújuló kínálatunkkal így biztosítani tudjuk, hogy legegyedibb takarítási feladatokra is alkalmas, professzionális termékeket, gépeket szállíthassunk partnereinknek.

Szivacsok

Termékpalettánk

Új generációs tisztítószer kínálatunkban talál az öko termékek mellett a legmodernebb ingatlanokban végzett takarítási feladatokhoz szükséges legmagasabb minőségű és esztétikus higiéniai adagolókat is.  

Az aktuális jogi szabályozásokat is figyelemmel kísérjük és készleten tartjuk a megfelelő behatási idővel bíró tisztítószereket, a tiszta tér biztosításához szükséges gépeket, eszközöket vagy például az élelmiszeriparban használatos higiéniai anyagokat, melyek élelmiszerrel érintkezhetnek. 

A környezetvédelmet és a fenntartható fejlődést szem előtt tartva választjuk ki a készletre kerülő termékeket és gépeket. Az új generációs, környezetbarát termékek és környezettudatos takarítási technológiáink maximálisan megfelelnek a társadalom jelenlegi és jövőbeli környezetvédelmi elvárásainak, forgalmazásukkal egyben hozzájárulunk a fenntartható fejlődéshez is.

Rendszerben és hosszútávon gondolkodva hiszünk a minőségi szolgáltatás értékeiben, ennek megfelelően alakítottuk ki raktárunkat és kiszállítási rendszerünket.

16:00-kor zár a cég, 16:00 óra előtt két perccel érkeztem hárman vártak a megrendelt áruval és tele raktak egy teherautót 3 perc alatt.

- Symár '96 Kft.

"Udvarias segítőkész személyzet!"

- Gábor

"Megbízhatóak. Nagy választék, pontos szállítás."

- Szilvia

Fordítsa figyelmét főtevékenységére!

A takarítás tevékenység ellátásához szükséges tisztítószerek, eszközök vagy egyéb ránk bízott készleteink helyszínre juttatását bízza ránk. Készletei a továbbiakban nem Önnél foglalnak helyet, nem az Ön munkatársainak kell gondoskodniuk a készletek helyszínre juttatásáról és munkaerőt sem von el a főtevékenységétől. Válassza költséghatékony megoldásainkat! Részletekről érdeklődjön kollégáinknál: tisztitószer rendelés

Segítségre van szüksége a készlettervezésben?

Csökkentse költségeit optimális raktárkészlettel! A stabil partnerkapcsolataink alapja raktárkészlet optimalizálásban szerzett tapasztalatunk: 

Takarítás tábla csúszásveszély