Sanpurid citro vízkőoldó KIEHL – 401601

  • Összetevők: (a 648/2004/EK alapján)
    Nem ionos tenzidek < 5%, szervetlen savak, szerves savak, ápoló összetevők, korróziógátló anyagok, illat- és színezőanyagok (Hexyl cinnamal, Limonene). pH-érték (koncentrátumban): kb. 1 pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 2
  • Felhasználási terület: Szaniter területen minden sav- és vízálló felületen és tárgyon alkalmazható, mint pl.: kerámiából készült fali- és padlócsempe, mosdókagyló, WC-csésze, piszoár kerámiából, porcelánból vagy nemesacélból. Figyelem: polyamidból készült tárgyak és zománcozott kádak és mosdók ill. mészkő tartalmú felületek (pl.: márvány) a sav által megroncsolódhatnak.
  • Kiszerelés: 1 liter

Leírás

Gyorsan ható savas szaniter tisztító. Eltávolítja a víz- és mészkőlerakódásokat, húgykő és szappanmaradékokat. A felhasználás során friss illatú. Felhasználás után a tisztítószert alaposan mossuk le a kezelt felületről. Savra érzékeny felületek, mint pl.: krómozott, vagy nem krómozott sárgaréz, zománc, savra érzékeny műanyagból készült tárgyak, a savra érzékeny természetes- és műkő felületek megroncsolódhatnak. Kérjük vegye figyelembe a szaniterberendezések gyártója által javasolt tisztítási és ápolási tanácsokat is.

Érdekelhetnek még…