Bradochem – Fertőtlenítés mesterfokon 


Kíméletes a bőrrel és a felülettel szemben, ugyanakkor rendkívül hatékony. Mindehhez minimális behatási idő társul. Röviden ezért érdemes a Bradochem széles hatásspektrumú fertőtlenítő szereit választani. 

A Bradochem azonban nem csak a fertőtlenítőszerek terén kiemelkedő. Legyen szükség fertőtlenítésre az egészségügyben – ideértve az állategészségügyet -, a professzionális takarítás vagy épp kézmosás során, a Bradochem kiváló választás. Ne kössön kompromisszumot a fertőtlenítésben! Ha fertőtlenítés, akkor Bradochem!

A Bradochem márka termékei között megtalálhatók a WC-kben lévő felületek fertőtlenítésére alkalmas WC olajok, a penészölők, a vízkőoldók, a hideg zsíroldók, a fertőtlenítő spay-k, ahogy az aldehid tartalmú és aldehidmentes alkoholos felületfertőtlenítők is. A professzionális takarításban a Bradochem termékei biztos pontot jelent. Akárcsak a fertőtlenítő kézmosásban vagy az egészségügyi munka során szükséges fertőtlenítésben. 

A mára már idehaza is piacvezető márkává vált Bradochem az ön számára is kitűnő választás. Amennyiben nem kötne kompromisszumot fertőtlenítésben, válassza a Bradochem márkát! Tekintse át még ma a széles hatásspektrummal rendelkező, rövid idő alatt ható fertőtlenítőket és a takarításhoz kifejlesztett kiváló minőségű tisztítószereket.

Kérje ajánlatunkat és regisztrációját zárt nagykereskedelmi webáruházunkba, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére:

Regisztrálni szeretnék a webáruházba >