Professzionális tisztítószerek gazdaságos kiszerelésben 


A Kiehl tisztítószerek kifejezetten professzionális felhasználásra készülnek. Ez nem csak a termék minőségében nyilvánul meg. Hanem a gyártó által kínált speciálisan, adott szegmensekre kifejlesztett tisztítószer típusokban, illetve a kiszerelések méretében is.

A Kiehl tisztítószerek kiváló ár és érték aránnyal rendelkeznek.

Ha gazdaságos kiszerelésű professzionális tisztítószert keres, a Kiehl termékeit feltétlenül tekintse át. Legyen szó kézi- vagy gépi tisztítószerről, felmosószerről, alaptisztítóról, textilöblítőről, zsíroldó tisztítószerről, szőnyegtisztító samponról, folteltávolítóról, extrakciós tisztítószerről, ablaktisztító szerről, kőpadlók tisztítására kifejlesztett termékről, fa felületek széleskörű karbantartásáról,  szaniter tisztítóról vagy épp koromoldó, esetleg gumicsík eltávolító készítményről, a Kiehl ideális választás.

Ami pedig a kiszerelések méretét illeti: ha igazán jó áron vásárolna, akár 5, 10, 20 literes egységekben is beszerezheti a legtöbb Kiehl tisztítószert. De természetesen bizonyos készítmények literes vagy 750ml kiszerelésben is kaphatók. Menjen biztosra és szerezzen be professzionális tisztítószert a lehető legjobb áron! Akár gépi, akár kézi tisztításhoz keres terméket, tudunk segíteni. Kiehl tisztítószerek minden területre!

Kérje ajánlatunkat és regisztrációját zárt nagykereskedelmi webáruházunkba, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére:

Regisztrálni szeretnék a webáruházba >