Vileda

VILEDA takarító eszközök

“A tisztítás nem csak egy vödröt és egy felmosót jelent”


Legyen szó az otthon tisztántartásáról vagy professzionális takarításról, a Vileda Professional a megfelelő választás. Akár a padlóápolás, akár konyha, fürdő, mosdó tisztántartásához, netán ablaktisztításhoz keresünk professzionális takarító eszközt, a több mint 70 éve létező márka termékei segítségünkre lesznek.

A Viledánál úgy tartják, a tisztítás nem csak egy vödröt és egy felmosót jelent. És milyen igazuk van, aki próbált már egy Vileda Professional termékkel felmosni, és használt már egyszerűbb felmosó eszközt, tudja mi a különbség. Szerintünk nem lehet kérdés: ha felmosás és padlóápolás, vagyis felület tisztítás akkor Vileda Professional. Persze – ahogy arra fent is utaltunk -, a Vileda nem csak a padlóápolás terén nyújthat segítséget. A márkanév alatt a felmosókon kívül törlőkendőket, partvisokat, súrolókat, szivacsokat és kesztyűket is találni. Sőt, a kínálatban már elektromos takarítógépek, különféle ablaktisztító eszközök is szerepelnek.

És ami még nagyon fontos, amikor egy márka mellett dönt: a Vileda sokat tesz a fenntarthatóságért. A Love it Clean koncepciójuk keretében újrahasznosítanak, új életet adnak az anyagoknak. Például újrahasznosított műanyagot használnak a gyártás során. Illetve még a hullámpapír-csomagolás anyaga is 100 százalékban újrahasznosított. Arról nem is beszélve, hogy a seprűkben lévő sörtéket 2005 óta műanyagpalack-forgácsból származó, úgynevezett újrahasznosított poliészterből készítik. Szerintünk ez meggyőző.

Mi a Logoboxnál törekszünk arra, hogy a professzionális tisztítóhatás mellett olyan termékeket válasszunk termékportfoliónkba, melyeket fenntartható módon állítanak elő a termékek és lehetőleg környezetvédelmi követelményeknek is megfeleljenek. Ez alapján azt gondoljuk, hogy a Vileda Professional termék kiváló választás. Akár hétköznapi tisztításról, akár professzionális takarításról van szó, a Vildeda Professional termékeiben nem fog csalódni.

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot és kérje árajánlatunkat. Kérdéseire is szívesen válaszolunk, kérje szaktanácsadásunkat!

Regisztrálni szeretnék a webáruházba >