Tork logo

Mosdóhigiénia

Mosdóhigiéniai termékek


A közös terek illetve a vizes blokkok területén, mosdó helyiségekben sokféle higiéniai termékre van szükség, amennyiben színvonalasan szeretnénk azt üzemeltetni. Nagyon meghatározó a higiéniai anyagok minősége is ebből a szempontból. Nem csak a kényelem és praktikum oldaláról érdemes megközelíteni a kérdést, hanem a hatékonyság és gazdaságosság oldaláról is.  Például a kézfertőtlenítést nézve, alapvető vizsgálnunk, hogy mennyire tisztít hatékonyan az a bizonyos szappan. Vagy épp, hogy valóban frissíti a levegőt az a légfrissítő… 

Gazdasági oldalról szintén számos szempontot kell akkor is figyelembe venni, amikor mosdóhigiénia terméket választunk. A kiszerelés, az adagolás módja ezeknél a termékeknél is meghatározza az árszínvonalat. Költséghatékonyan a Logobox partnereként egyetlen helyen be tudja beszerezni az összes mosdóhigiénia terméket. Ha a felsoroltak önnek is fontosak: számít a minőség és a praktikum és szeretné, ha egyszerűen menne a vásárlás, nálunk jó helyen jár.

Kéztörlő papírt, kézápoló krémet, toalettpapírt, kéztisztítással összefüggő minőségi termékeket, légfrissítőt, adagolókat talál a mosdóhigiéniai termékeink között. Az alábbiakon felül számos más mosdóhigiéniai terméket kínálunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Regisztrálni szeretnék a webáruházba >