Takarító eszközök, amik nélkül nincs profi tisztítás 


A takarító eszközök egyszerű eszközök, mégis sok múlik rajtuk. Seprű, szivacs, mop, törlőkendő…

A takarítás szempontjából másodlagos kellékeknek tűnnek, de nélkülük valójában aligha lehet teljeskörű vagy minőségi a takarítás. Sok esetben nem is használható az egyik a másik nélkül, használatuk a tisztítástechnológia során egymásra épül. Ha nem tudunk jól vagyis maradéktalanul felseperni, nem lehet profi módon áttörölni a felületet. Ha nincs gumikesztyű, a tisztítószeres törlőkendő vagy tisztítószeres takarítás munkavédelmi szabályokba ütközhet, hiszen védőeszköz nélkül nem használhatunk akármilyen intenzívebb, esetlegesen maró hatású tisztítószert. 

A professzionális takarításhoz a tisztítószereken és a tisztító gépeken kívül minőségi takarító eszközökre is szükség van. Legyen az a bizonyos takarítóeszköz bármilyen egyszerű, sokat hozzátesz a takarítás minőségéhez. A mop, a partvis, a törlőkendő, a szivacs, a kefe, az ablaktisztító, a gumikesztyű, a hulladékgyűjtő vagy a takarítókocsi. És ez utóbbi is rendkívül fontos. Ha ugyanis sok az eszköz és kiterjedt a takarítói feladat, a takarítókocsi használata gördülékeny munkavégzéshez nagyban hozzájárul. Amikor van hova tenni a takarító eszközöket, jóval gyorsabb és precízebb lesz a munkavégzés. Mi azt gondoljuk, ha a cél a minőségi takarítás, akkor érdemes átnéznie termékportfoliónkat és felvennie velünk a kapcsolatot. Az alábbi termékajánlón felül számos más takarítószeközt kínálunk a legkülönbözőbb célokra. Legyen szó bármilyen takarító eszközről, nálunk talál ideális megoldást!

Kérje ajánlatunkat és regisztrációját zárt nagykereskedelmi webáruházunkba, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére:

Regisztrálni szeretnék a webáruházba >