Első rendelés

Rendeljen kedvező árakon

Tisztítószer, higiéniai anyag és takarítóeszköz rendeléseit az előre meghatározott időben és a megjelölt helyszínre szállítjuk, amennyiben a termék raktáron van.

Megadott rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes!

Az első rendelése leadásához, egyedi árajánlat kéréshez vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot az alábbi ürlap kitöltésével vagy telefonon! Készséggel állunk rendelkezésére.

REGISZTRÁCIÓ

Contact Form Demo

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik a kiszállítás?

A megrendelt tisztítószereket, takarító eszközöket vagy ipari takarítógépeket a megrendelés leadásától számított 2-5 munkanapon belül telephelyünkön átveheti vagy kérésére a megadott helyszínre szállítjuk.

Magyarország területén megadott rendelési érték felett a kiszállítást díjmentesen vállaljuk. A díjmentes kiszállítás részleteiről érdeklődjön kollégánknál az első rendelése alkalmával.

A megadott rendelési érték alatti megrendelés kiszállításában is számíthat segítségünkre. A szállítási cím és rendelési érték függvényében a kiszállítás díját ajánlatunkban megjelöljük. Kérje kollégáink segítségét és vegye át megrendelt termékeit az Ön által választott helyszínen!

Online felületen is leadhatok rendelést?

Igen! Online rendszerünkben néhány kattintással elérhetőek mindazok a segédinformációk is, melyek szükségesek a következő rendelésének összeállításához. Naprakész jelentéseket biztosítunk rendeléseiről és raktárkészletünk állapotáról. Online rendszerünk az első rendelését követően lesz elérhető az Ön számára.

A REndeléseimről riportokat biztosítanak?

Természetesen! Kövesse nyomon milyen termékből tételesen mennyit rendelt, milyen rendelési tételei állnak szállítás alatt vagy éppen mi érkezett be Önhöz az elmúlt napokban. Jelentéseink megkönnyítik a következő rendeléseinek összeállítását és elkerülheti a felesleges tételek beszerzését is anélkül, hogy személyesen kellene átnéznie raktárának polcait vagy várakoznia munkatársaitól beérkező információkra.