Gyártók

Tork
Vileda logo
IPC
3M
DIVERSEY
BradoChem
ECOLAB
Columbus takarítógépek
Tork logo

A higiéniai piac egyik vezető márkája 


A Tork világszerte ismert, egyben elismert márkája a higiénia piacnak. Köztük az egészségügy és a vendéglátás ezen szegmensének is. 

Valószínűleg már Ön is találkozott a cég termékeivel még akkor is ha más terméket alkalmazott ezidáig. A Tork márkajel ugyanis feltűnik szinte mindenhol: mosdókban, konyhákban, éttermekben, az egészségügyben és még ipari környezetben is. Gyakorlatilag a legtöbbünknél rendszeres a Tork termékeinek használata. Mondhatni mindennapos.

Ami pedig konkrét termékeket illeti: a Tork márka a fertőtlenítéstől kezdve, az asztalkultúrán, a kéztörlőkön át a mosdóhigiéniai számos területen érdekelt. A vállalat a termékeit 150 országban forgalmazza. Méghozzá a lehetőségeihez mérten fenntartható formában. Legyen tehát szó vendéglátás terén működő vállalkozásról – szállodáról, étteremről, konyháról – mosdóhigiéniáról – törlésről, tisztításról – a Tork több szempontból remek választás. 

Kérje regisztrációját zárt, nagykereskedelmi webáruházunkba még ma! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. 

N

Adagolók

N

Ipari papírtörlők

N

Kéztörlő papírok

N

Légfrissítők

N

Folyékony és habszappanok

N

Toalettpapírok

Vileda logo

“A tisztítás nem csak egy vödröt és egy felmosót jelent”

 

Legyen szó az otthon tisztántartásáról vagy professzionális takarításról, a Vileda Professional a megfelelő választás. Akár a padlóápolás, akár konyha, fürdő, mosdó tisztántartásához, netán ablaktisztításhoz keresünk professzionális takarító eszközt, a több mint 70 éve létező márka termékei segítségünkre lesznek.

A Viledánál úgy tartják, a tisztítás nem csak egy vödröt és egy felmosót jelent. És milyen igazuk van, aki próbált már egy Vileda Professional termékkel felmosni, és használt már egyszerűbb felmosó eszközt, tudja mi a különbség. Szerintünk nem lehet kérdés: ha felmosás és padlóápolás, vagyis felület tisztítás akkor Vileda Professional. Persze – ahogy arra fent is utaltunk -, a Vileda nem csak a padlóápolás terén nyújthat segítséget. A márkanév alatt a felmosókon kívül törlőkendőket, partvisokat, súrolókat, szivacsokat és kesztyűket is találni. Sőt, a kínálatban már elektromos takarítógépek, különféle ablaktisztító eszközök is szerepelnek.

És ami még nagyon fontos, amikor egy márka mellett dönt: a Vileda sokat tesz a fenntarthatóságért. A Love it Clean koncepciójuk keretében újrahasznosítanak, új életet adnak az anyagoknak. Például újrahasznosított műanyagot használnak a gyártás során. Illetve még a hullámpapír-csomagolás anyaga is 100 százalékban újrahasznosított. Arról nem is beszélve, hogy a seprűkben lévő sörtéket 2005 óta műanyagpalack-forgácsból származó, úgynevezett újrahasznosított poliészterből készítik. Szerintünk ez meggyőző.

Mi a Logoboxnál törekszünk arra, hogy a professzionális tisztítóhatás mellett olyan termékeket válasszunk termékportfoliónkba, melyeket fenntartható módon állítanak elő a termékek és lehetőleg környezetvédelmi követelményeknek is megfeleljenek. Ez alapján azt gondoljuk, hogy a Vileda Professional termék kiváló választás. Akár hétköznapi tisztításról, akár professzionális takarításról van szó, a Vildeda Professional termékeiben nem fog csalódni.

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot és kérje árajánlatunkat. Kérdéseire is szívesen válaszolunk, kérje szaktanácsadásunkat!

N

Ablaktisztítók

N

Felmosó szettek

N

Gumikesztyűk

N

Hulladékgyűjtők

N

Moppok

N

Seprűk - Partvisok - Lehúzók

N

Szivacsok - Kefék - Surolók

Tork logo

Professzionális tisztítószerek gazdaságos kiszerelésben 


A Kiehl tisztítószerek kifejezetten professzionális felhasználásra készülnek. Ez nem csak a termék minőségében nyilvánul meg. Hanem a gyártó által kínált speciálisan, adott szegmensekre kifejlesztett tisztítószer típusokban, illetve a kiszerelések méretében is.

A Kiehl tisztítószerek kiváló ár és érték aránnyal rendelkeznek.

Ha gazdaságos kiszerelésű professzionális tisztítószert keres, a Kiehl termékeit feltétlenül tekintse át. Legyen szó kézi- vagy gépi tisztítószerről, felmosószerről, alaptisztítóról, textilöblítőről, zsíroldó tisztítószerről, szőnyegtisztító samponról, folteltávolítóról, extrakciós tisztítószerről, ablaktisztító szerről, kőpadlók tisztítására kifejlesztett termékről, fa felületek széleskörű karbantartásáról,  szaniter tisztítóról vagy épp koromoldó, esetleg gumicsík eltávolító készítményről, a Kiehl ideális választás.

Ami pedig a kiszerelések méretét illeti: ha igazán jó áron vásárolna, akár 5, 10, 20 literes egységekben is beszerezheti a legtöbb Kiehl tisztítószert. De természetesen bizonyos készítmények literes vagy 750ml kiszerelésben is kaphatók. Menjen biztosra és szerezzen be professzionális tisztítószert a lehető legjobb áron! Akár gépi, akár kézi tisztításhoz keres terméket, tudunk segíteni. Kiehl tisztítószerek minden területre! Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat! Minden kérdésre készséggel válaszolunk.

N

Általános tisztítószerek

N

Bevonat és oldószerek

N

Ipari tisztítószerek

N

Konyhai tisztítószerek

N

Speciális tisztítószerek

N

Szaniter tisztítószerek

BradoChem

Bradochem – Fertőtlenítés mesterfokon 

Kíméletes a bőrrel és a felülettel szemben, ugyanakkor rendkívül hatékony. Mindehhez minimális behatási idő társul. Röviden ezért érdemes a Bradochem széles hatásspektrumú fertőtlenítő szereit választani. 

A Bradochem azonban nem csak a fertőtlenítőszerek terén kiemelkedő. Legyen szükség fertőtlenítésre az egészségügyben – ideértve az állategészségügyet -, a professzionális takarítás vagy épp kézmosás során, a Bradochem kiváló választás. Ne kössön kompromisszumot a fertőtlenítésben! Ha fertőtlenítés, akkor Bradochem!

A Bradochem márka termékei között megtalálhatók a WC-kben lévő felületek fertőtlenítésére alkalmas WC olajok, a penészölők, a vízkőoldók, a hideg zsíroldók, a fertőtlenítő spay-k, ahogy az aldehid tartalmú és aldehidmentes alkoholos felületfertőtlenítők is. A professzionális takarításban a Bradochem termékei biztos pontot jelent. Akárcsak a fertőtlenítő kézmosásban vagy az egészségügyi munka során szükséges fertőtlenítésben. 

A mára már idehaza is piacvezető márkává vált Bradochem az ön számára is kitűnő választás. Amennyiben nem kötne kompromisszumot fertőtlenítésben, válassza a Bradochem márkát! Tekintse át még ma a széles hatásspektrummal rendelkező, rövid idő alatt ható fertőtlenítőket és a takarításhoz kifejlesztett kiváló minőségű tisztítószereket.

N

Felületfertőtlenítők

N

Kézfertőtlenítők

N

Bőrfertőtlenítők

Columbus takarítógépek

Columbus takarítógépek – Ha azt szeretnénk, hogy ragyogjon minden 

Amennyiben professzionális takarítógépet keres, nem kérdés, hogy a Columbus termékeit is szemügyre kell vennie. A Columbus termékek között a por és folyadékszívók mellett találunk súroló automatákat illetve szőnyegtisztító és kárpittisztító gépeket is. Legyen szó kezesebb, kompakt kivitelről vagy ipari eszközről, a kínálatban található megfelelő. De nem csak a széles termékválaszték az, ami a Columbus márka mellett szól, ha valaki takarításhoz keres professzionális eszközt. 

A Columbus takarítógépek német gyártmányok, így nem kérdés a minőség és a precizitás. És nem csak a takarítás terén, hanem a gépek működését tekintve sem. Ha Columbus takarítógépet vásárol, biztos lehet abban, hogy hosszú időn át nem lesz gondja az eszközzel. Ahogy abban is, hogy ha szakértő kezek használják a gépet, a takarítás minősége is kifogástalan lesz. 

Amennyiben nem kötne kompromisszumot, válasszon a takarításhoz Columbus takarítógépet. Akár porszívót, multifunkciós gépet, súroló automatát, szőnyeg- vagy kárpittisztító gépet keres, a Columbus jó választás lesz. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot! A takarítógépekhez ideális tisztítószerek beszerzésében is segítünk. A gyártói ajánlás szerint a gépek mellé Kiehl termékek használata javasolt.

N

Felületfertőtlenítők

N

Kézfertőtlenítők

N

Bőrfertőtlenítők